Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

Kiemelt termék

Ár: 89 990 Ft
Ár: 49 990 Ft

Népszerű


GLS Csomagpont
GLS Csomagpont - Bestbyte Home és Elektro Outlet Szaküzlet

Vásárlás, csomagfeladás és csomagátvétel egy helyen!

NYITVATARTÁS

Hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek 09:00 - 17:00h

Szombat 09:00 - 12.00h

CSOMAGELSZÁLLÍTÁS

Minden hétköznapon 15:00h-ig
 

Üzletünkben GLS CsomagPont is működik, ami azt jelenti, hogy a nyitva tartási időn belül bármikor feladhat csomagot belföldre vagy az Európai Unióba egyaránt, melyet a GLS szállít házhoz. Ha az interneten vásárol, kérheti a kiszállítást az Ön által kiválasztott GLS CsomagPontba is, akár a mi üzletünkbe is.

 

Kösse össze a vásárlást a csomagfeladással vagy átvétellel!

 

A csomagfeladás kényelmes és gyors, nincs hosszú sorban állás, pár perc alatt elintézhető a folyamat. Az egyszerű árképzésnek köszönhetően könnyen kiszámolható a szállítási díj. A pontos árat és a feladható csomagméretet a szállítási díj kalkulátorral ellenőrizheti. 5 méret – 5 árkategória.

Utánvétes csomagot is feladhat belföldre és további kényelmi szolgáltatásokat is rendelhet a szállítás mellé. A feladni kívánt árut kérjük, gondosan csomagolja be és ragasztószalaggal zárja le a dobozt.

 

Belföldön 1 munkanapon belül kézbesíti a csomagot a GLS, nemzetközi viszonylatba pedig rövid átfutási időket vállal. A részletes árakat és átfutási időket itt áttekintheti.

 

Feladott küldeményét nyomon követheti a GLS csomagkövetés oldalán.

 

Mi történik, ha nem lehetett kézbesíteni a csomagot?

Ha a címzett az első kiszállításnál nem elérhető, a GLS futár értesítőt hagy a címen. A címzett az értesítőn megadott telefonszámon egyeztetheti a második kézbesítést.

 

Mennyi csomagot adhatok fel egyszerre?

Nincs mennyiségi korlát, bármennyi csomagot feladhat nálunk.

 

Milyen árut nem vesznek át szállításra?

A nem megfelelően és/vagy a megszokottól eltérően csomagolt áruk általában nem tartoznak a szállítható áruk közé. Számítógépeket (pl. asztali számítógépek és notebook-ok) csak az eredeti csomagolásban szállítunk. A szállításból kizárt áruféleségek részletezését az Általános Üzleti Feltételekben találja.

 

Mekkora lehet egy csomag súlya?

A csomag súlya nem haladhatja meg a 40 kg-ot.

Figyelem! Csomagátvétel esetén - jelenleg - csak készpénzes fizetést tudunk elfogadni!

  

 Címzettek részére fenntartott GLS Ügyfélszolgálati telefonszám: 06-29-88-67-00, +36-20-890-0660

További információt a www.csomag.hu vagy a www.gls-group.eu oldalon talál.

 

YTZhNjIzO