Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.
Ok

Kiemelt termék

Ár: 49 990 Ft
Ár: 89 990 Ft

Kezdőlap » Televízió

Televízió


Kedves Vásárlóink !

 

Fényképeink illusztrációk! Kínálatunk között megtalálható sérülésmentes, csomagolási-, szállítási-, esztétikai sérült, tartozék hiányos és kifutó modellek, melyet jelentős kedvezménnyel, már csökkentett árakon vásárolhatnak meg.
 
GYÁRI ÚJ, NEM OUTLET TERMÉK jelzés esetén a termék nem csomagolás- és esztétikai sérült.
 
  • Sérülésmentes és eredeti gyári csomagolású a jelölt termékek. Garancia a gyár által biztosított garanciaidő ! (Termékenként eltérő lehet !)

 

OUTLET TERMÉK jelzés esetén megrendelésed előtt kérjük, érdeklődj a sérülésekről, nagyon szívesen bemutatjuk fényképen, hogy milyen a sérülés/esztétikai hiba, hol helyezkedik el és annak milyen a jellege.
 
  • Szórakoztató elektronikai eszközöknél a csomagolás sérülésére vagy hiányára kell gondolni, esetleg hajszálvékony karcokra. 3D szemüveg nem tartozéka a TV csomagolásnak !
  • Háztartási elektronikai termékek esetében kisebb karcok, apróbb horpadások előfordulhatnak. Alig látszódó sérülés esetén is mindenről tájékoztatunk benneteket. Garancia minden outlet termékünkre minimum 1 év (Érdeklődj elérhetőségeinken, termékenként eltérő lehet!), amelyet igény esetén meghosszabbíthatsz 2, 3, 4 vagy 5 évre!
  • Használati útmutató OUTLET TERMÉK-eink többségéhez nem tartozik, kérés esetén digitális formában tudunk küldeni.
  • A televíziókra egy év korlátozott jótállás vonatkozik, melynek eredményeképpen a garancia nem vonatkozik pixelhibára, pixelcsíkozódásra, sávosodásra, homályosodásra illetve foltosodásra.
A megrendelt terméket a futárszolgálat kiszállításakor kérjük ellenőrizzék le, és amennyiben olyan sérüléseket találnak rajta melyek nem voltak előzetesen leegyeztetve kérjük, írassák rá a szállítólevélre illetve vegyék fel a kapcsolatot az Elektro Outlet Győr üzletével!
MzhjNGJjNT