Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

Konyhabútorban partnerünk:

Kiis Műhely

 

 

 
 
 


Szállítási Feltételek

Házhoz szállítás:

- Magyarország egész területén házhoz szállítjuk Önnek a Bestbyte Home és Elektro Outlet Szaküzlet Győr webáruházban megrendelt termékeket a csomag feladását követő három munkanapon belül (nagy háztartási gépek kivételével).

- A csomag feladásakor a futárszolgálat e-mailben (és/vagy SMS-ben) értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül.
- A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a futárszolgálat Ügyfélszolgálatának telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről.
- A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek.
- A megrendelt termékeket futárszolgálat igénybevételével szállítjuk ki vásárlóinknak. A szállítási költséget a kosár rendelés véglegesítésekor - választásra kerülő szállítási mód alapján - külön sorban feltüntetésre kerülő  „kiszállítás futárszolgálattal” sor tartalmazza, kivéve a nagyméretű termékeket, melyek kiszállítása egyedi árajánlat alapján történik.

Szállítási sérülés:

Mivel vállalkozásunk outlet termékek értékesítésével is foglalkozik, így kiemelt jelentősége van a termékeken található sérüléseknek. Outlet termékek értékesítése esetén a Szolgáltató legkésőbb a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatja az Ügyfelet arról, hogy a megvásárolni kívánt termék milyen esztétikai és egyéb sérülésekkel rendelkezik. Amennyiben az Ügyfél a kiszállított termék átvételekor a már ismertetett sérüléseken kívüli sérülést tapasztal, azt minden esetben rá kell vezetnie a kiszállító átvételi bizonylatára. Ilyen esetben a Fogyasztó akár a termék átvételét is megtagadhatja. Amennyiben az Ügyfél a terméket átveszi, az esetleges sérülést nem vezeti fel az átvételi bizonylatra, a későbbiekben nem hivatkozhat szállítási sérülésre. Sem leértékelésre, sem visszaküldés lehetőségre ilyen esetben már nem tarthat igényt.

Nagyméretű termékek házhoz szállítása:

- Nagy méretű termékek (Pl. mosógép, hűtőszekrény, sütő, egyéb háztartási nagygépek, kerti tó, stb.) vásárlása esetén megbízott szállító a küldeményt lépcsőház ajtóig, családi ház esetén a bejáratig szállítja. Lehetőség van a készülék rendeltetési helyére történő (Pl. fürdőszoba, konyha, stb.). kiszállításra is, melyet a megrendeléskor kérünk feltüntetni, ez esetben a kiszállító partnerünk gondoskodik arról, hogy a kiszállítás megfelelő létszámú személyzettel történjen. Ennek díjazása a megrendelés visszaigazolásakor kerül meghatározásra.

- Egyes készülékek esetén az alábbi szolgáltatás is igényelhető a helyszínen: háztartási készülékek csatlakoztatás elektromos hálózathoz (kivéve szakképesítést igénylő, vagy beépíthető készülékek és az időjárási körülmények is engedik); háztartási gépek csatlakoztatása vízhálózathoz (csak ha a kiépítettség és a csatlakozók biztosítottak); mosógépek esetén dobrögzítők eltávolítása. Az igényelt szolgáltatás teljesíthetőségéről a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatjuk.
- A használt termék és csomagoló anyag elszállítás is lehetséges, amennyiben a címzett igényli, és ezt előre jelzi az Elektro Outlet Szaküzlet Győr ügyfélszolgálatán az új termék megrendelését követően.

Szerződött futárszolgálati partnerünk elérhetősége:

DPD futárszolgálat:

Telefonszám: +36 1 501 6200
E-mail: dpd@dpd.hu
Nyomonkövetés » (A weboldalon a csomagkeresés mezőbe kell beírni a csomagszámot)

 

NWEzY